· 

Gratis Hemsida hos Jimdo

Hej igen kära läsare av egen Hemsida Blogg

Viktiga ändringar i den svenska språkversionen

 

Hej igen kära läsare om hemsida - Vi måste meddela att det fortfarande går bra att skapa en gratis hemsida med Jimdo, men den svenska supporten försvinner och inga av nyheterna kring hemsidan Jimdo kommer på Svenska från centralt håll. Nedan om förändringarna från Egen Hemsida Jimdo själva

 Hemsida

Hej!

Efter noga övervägande baserat på den svenska marknadens utveckling har Jimdo tagit det svåra beslutet att stänga ner den svenska versionen av vår plattform. Detta kommer inte påverka dina hemsidors tillgänglighet eller innehåll. Däremot kommer det ändra Jimdo’s standardiserade innehåll (såsom text i hemsidans sidfot, betalningssidan till din webbshop etc.) till engelska. Du kan självklart använda Jimdo som din hemsideleverantör så länge du vill och vårt support-team kommer finnas kvar för att svara på dina frågor. 

I slutet av september 2018 kommer vi flytta alla svenska kunder som redan använder den svenska versionen av Jimdo till den engelska versionen. Alla användare från Sverige kan fortsätta använda och skapa nya hemsidor hos Jimdo. Vårt support-team hjälper dig gärna på engelska, tyska eller något av de andra tillgängliga språken. 

Du har rätt att invända mot den här förändringen inom sex veckor från att du fått det här meddelandet — för att göra det kan du skicka ett kort meddelande till ”support@jimdo.com”. Om du inte invänder inom 6 veckor och inte senare än 03-09-2018 kommer språkändringen ske automatiskt. Om du väljer att invända mot den här förändringen, var vänligen medveten om att vi har rätt att säga upp ditt kontrakt med oss och att avaktivera din Egna Hemsida hos Jimdo och dess innehåll, till det datum ändringarna träder i kraft.

Vårt support-team svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha. Skicka bara iväg ett meddelande på engelska eller på något av de andra tillgängliga språken till:


Tack för att du valt Jimdo!

Ha det bra,
Jimdo-teamet

 

Skriv en kommentar

Kommentarer: 0

Alla har sina sidor så också denna N.nu Hemsida Nedan ser du några exempel

Exempel N.nu Hemsida
N.nu Exempel
Hemsida
N.nu Hemsida
Hemsida Gratis
N.nu Hemsida Gratis

Här är en ruta som du ser hos varenda en av denna hemsida alla sidor. Här sätts ibland viktig information som till exempel öppettider för din butik eller bara klara besked åt vem det än må vara. Säljer du lakan till Hästens sängar kanske du vill dediktera denna plats för rutan.